Cobble Hill Townhouse

Location
Brooklyn
Year
2015
Timeframe
12 months
Services
Interior Design
Millwork Design
Project overview
Studio Marlowe designed a townhouse for an expecting family of four in Cobble Hill, Brooklyn. Using a sculpted approach, Studio Marlowe designed a space with clean lines and reveals with accents of warm walnut, pickled oak, and cobalt blue.
our solution
An underutilized fireplace was removed to make room for a dining room nook, and walls separating the stairway from the parlor level were removed with handrails detailed in textured wood, and crisp white lines. An office was relocated and converted into a new play space while the home's former play space was converted into a new nursery. The result: one happy family.
results
92
Lorem ipsum sim
-12.8%
Lorem ipsum sim
7.2K
Lorem ipsum sim
+40%
Lorem ipsum sim
Broadway Vision
Manhattan

Park Slope Residence

see project
Let's start a conversation